Moderne og arkitektonisk

METROTILE QUBE

 

Flot og elegant tagløsning
med 40 års garanti!

Den lette tagløsning

Metrotile Bond

 

Flot og elegant tagløsning
med 40 års garanti!

 

Prøv vores

Tagberegner

Se, beregn og bestil tilbud

på dit nye ståltag

Prøv vores

Tagberegner

Se, beregn og bestil tilbud

på dit nye ståltag

 

Den lette tagløsning

Metrotile Shingle

 

Flot og elegant
tagløsning med
40 års garanti!

 

Metrotile gruppens historie

Metrotile Europe var tidligere en del af Metrotile Ltd og Ross Corp, New Zealand. Ross Corp daterer sig tilbage til 1952 og beskæftiger sig med produktion af betontagsten, ståltage og akryl maling til tage. Ross Corp beskæftiger sig endvidere med produktion af ståltagsmaskineri og udstyr.

Metrotile (NZ) Ltd startede produktionen af sine egne Metro produkter af stenbelagte- og pre malede ståltage i 1990 med henblik på salg på hjemmemarkedet. Da produkterne hurtigt gjorde sig fordelagtigt bemærket samtidig med deres ry som højt kvalitetsprodukter til en fornuftig pris bevirkede at virksomheden ekspanderede til bl.a det amerikanske- og det europæiske marked.

I 1997 startede Metrotile et partnerskab med det belgiske Metrotile Europa med henblik på produktion af Metrotile tagplader til det europæiske marked. Fabrikken i Belgien er idag den mest moderne af sin slags i verden og har i oktober 2003 opnået ISO 9001 certificering og i 2010 blev virksomheden  ISO 14001 miljø certificeret. 

Sidst i 2010 overtager den Amerikanske tagproducent IKO 50% af aktierne i Metrotile Europe - så ejerskabet i dag består af stifteren Sergio Canini og IKO.
 

Metrotile er den første producent der introducerer en Shingle profil tagplade der er designet til installation som sammensatte asfalt shingler. Dette innovative produkt repræsenterer den nyeste stenbelægningstektik og er et produkt til det markedssegment der før begrænsede sig til asfaltmaterialer.

Idag består Metrotile Europe af mere end 30 datter selskaber fordelt over hele Verden. 

Pt er den europæiske garanti 40 år. Metrotile Europe står bag denne garanti. I USA er garantien 50 år hvilket er påkrævet af ICBO. At garantien der udstedes af Metrotile scandinavien er på 40 år skyldes markedets parter og dermed ikke Produkterprodukterne.

Metrotile scandinavien tilbyder fuld oplæring og back up service på taglægningen og tilbyder naturligvis en skriftlig garanti på det færdige produkt. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig